«Να βγάλουμε όλο μας το είναι στην άμυνα». Με αυτά τα λόγια, ο Κάιλ Χάινς έδωσε το στίγμα του για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Εφές για το εισιτήριο του Final-4 της Ευρωλίγκας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας μπάλας του θεσμού, ο Αμερικανός σέντερ των πρωταθλητών ξεκαθάρισε πως «κλειδί» των αναμετρήσεων με τους Τούρκους θα είναι η άμυνα και η εξουδετέρωση των ατού τους, ενώ υπογράμμισε πως τα δύο προηγούμενα παιχνίδια των δύο ομάδων -στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας- δεν έχουν καμία σημασία, αφού έγιναν πριν πολύ καιρό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κάιλ Χάινς:

«Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού, αυτό θα είναι το πιο σημαντικό. Αν παίξουμε όπως με την Κίμκι, με ενέργεια και βγάλουμε όλο μας το “είναι” στην άμυνα, τότε θα παίξουμε καλά. Δεν νομίζω πως τα δύο προηγούμενα ματς που παίξαμε μαζί τους θα επηρεάσουν τη σειρά. Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε και έχουμε δώσει πολλά ματς. Πλέον μιλάμε για κάτι καινούργιο. Είναι μια ομάδα εξαιρετική, έχουν καλούς ψηλούς, καλούς γκαρντ και θα έρθουν να κάνουν το παιχνίδι τους. Ούτε εμείς, ούτε εκείνοι θεωρώ πως θα σκέφτονται και οι δύο τα προηγούμενα ματς. Θα είναι σκληρή και ανταγωνιστική σειρά για εμένα. Κατά τη γνώμη μου το πόσο καλή και ποιοτική θα είναι η άμυνα μας επάνω στους γκαρντ τους θα είναι το κλειδί στη σειρά».

Πηγή: Sport-fm.gr