Η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς συνεχίζει να χτυπάει «κόκκινο», μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα που ενεπλάκη τα ξημερώματα της Κυριακής (14/07), με τα ΜΜΕ της Σερβίας να μην μεταφέρουν και τόσο αισιόδοξα μηνύματα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την πατρίδα του, ο σέντερ του Ερυθρού Αστέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Βελιγραδίου.

Από την άλλη, λίγο πιο καθησυχαστικός είναι ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χοσέ Μανουέλ Πουέρτας, ο οποίος μέσω tweet σημειώνει: «Μού είπαν από το Βελιγράδι πως ο Όγκνιεν Κούζμιτς συνεχίζει να χειρουργείται.

Το καλό: Φαίνεται πως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο και δεν έχει σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα.

Το κακό: Επιβεβαιώθηκαν οι σοβαροί τραυματισμοί στο θώρακα. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί το οτιδήποτε για την κατάστασή του τις επόμενες 48 ώρες».

Υπενθυμίζεται ότι, το συμβάν έλαβε χώρα στην Μπάνια Λούκα, με τον 29χρονο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να διακομίζεται με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας, φέροντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος.

Στη συνέχεια, ο Ερυθρός Αστέρας μέσω ανακοίνωσής του, επιβεβαίωσε τα όσα γράφτηκαν για την κατάσταση της υγείας του Κούζμιτς, με τη νεότερη ενημέρωση να αναμένεται.

Οι εικόνες από το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 29χρονος άσος του Ερυθρού Αστέρα είναι σοκαριστικές.