Από… σαράντα κύματα περνά η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην ΑΕΚ, καθώς η εμπλοκή των εκπροσώπων του παίκτη στην ιστορία αυτή φαίνεται να δημιουργεί ζητήματα που είναι δύσκολο να λυθούν, με αποτέλεσμα μια μεταγραφή που είχε προχωρήσει αρκετά καλά, αυτήν τη στιγμή να βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο.

Από την Ιταλία προέκυψαν πριν κάποιες ώρες σενάρια που θέλουν τους ατζέντηδες του 23χρονου εξτρέμ να κανονίζουν νέο ραντεβού με τη Ρόμα, τη Δευτέρα (15/07), προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους στο οικονομικό. Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, η πλευρά της Ένωσης αποφάσισε να κόψει κάθε επαφή με τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο «δικέφαλος» έχει ήδη ενημερώσει και τον ιταλικό σύλλογο ότι πλέον συζητά μόνο μαζί της και ζητά ουσιαστικά να τηρηθεί η συμφωνία που έχει ήδη γίνει. Το μήνυμα αυτό κατέστη σαφές και στους εκπροσώπους του Βέρντε.

Με άλλα λόγια, μπορεί ο Ιταλός να μην είναι αυτός που θα καλύψει την «τρύπα» στα εξτρέμ που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στο ρόστερ της ΑΕΚ και η ελληνική ομάδα δεν αποκλείεται να προχωρήσει στις εναλλακτικές περιπτώσεις που έχει, όπως αυτή του Φέντε Καρτάμπια, ο οποίος από αρκετούς γνώστες του αθλήματος θεωρείται και καλύτερος του Βέρντε.