Πλησιάζει η στιγμή που θα επιστρέψει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με τη Σάλκε.
Πάει καιρός από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με τη Σάλκε. Κάτι παραπάνω από τέσσερις μήνες. Στις 27 Νοεμβρίου έπαιξε κόντρα στο Αμβούργο και έκτοτε δεν τον ξαναείδαμε λόγω προβλήματος τραυματισμού στο αριστερό γόνατο.

Ο διεθνής στόπερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τον περασμένο Δεκέμβριο για να αντιμετωπιστεί η φλεγμονή και πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία για την επανένταξη του στην ομάδα της Σάλκε.

Σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση: «Η επιθυμία μου είναι να αγωνιστώ με τη Σάλκε τουλάχιστον μία φορά αυτή τη σεζόν. Εάν περνούσε από το χέρι μου, θα ήθελα να παίξω αύριο κιόλας! Ελπίζω να επιστρέψω στην ενεργό δράση τουλάχιστον όσο δυνατός ήμουν πριν από τον τραυματισμό μου», τόνισε ο 21χρονος στόπερ.

Όσον αφορά, την πορεία της αποκατάστασης ο διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι σε καλό δρόμο. «Όλα πάνε καλά. Την προηγούμενη εβδομάδα έπιασα μπάλα και σύντομα θα μπω με την υπόλοιπη ομάδα», ανέφερε. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων με τη Σάλκε το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Τέλος, δεν έκρυψε ότι του λείπουν πολύ τα παιχνίδια κυρίως τα ευρωπαϊκά ματς: «Είναι δύσκολο για μένα να παρακολουθώ τις προσπάθειες των συμπαικτών μου από την εξέδρα. Ειδικά στην αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι για το Τσάμπιονς Λιγκ ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου. Πλέον, ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε την έξοδο στην Ευρώπη», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr