Ένας ποδοσφαιριστής που θα ήθελε πολύ να έχει στο ρόστερ του και ο Αμπέλ Φερέιρα, είναι ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο συμπατριώτης του αποτελεί μια από τις μεγάλες επιθυμίες στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, με την επιστροφή του να γίνονται προσπάθειες ώστε να πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, τα δεδομένα μόνο εύκολα δεν είναι.

Η Πόρτο, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του 27χρονου ποδοσφαιριστή, αξιώνει σταθερά το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τον πρόεδρό της, Πίντο Ντα Κόστα, να επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πόσο σκληρός είναι στις διαπραγματεύσεις του.

Ο Μάριο Μπράνκο βρίσκεται εκ νέου σε επαφή με τους «δράκους», σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ που επικαλούνται ελληνικά δημοσιεύματα, αλλά η υπόθεση είναι δεδομένα ζόρικη και μοιάζει πολύ πιθανό να τραβήξει πολύ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο μέσο, όμως το ποσό αυτό δεν δείχνει αρκετό για να επιτευχθεί το deal.

Όπως αναφέρουν από την ιβηρική χώρα, η Πόρτο δεν πρόκειται να κάνει πίσω στα χρήματα που ζητά από τους νταμπλούχους Ελλάδας, καθώς θεωρούν ότι τα 12 εκατομμύρια αντικατοπτρίζουν την αξία του παίκτη, ο οποίος μπαίνει κανονικά στα σχέδια του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, έστω και ως μέρος του rotation.