Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών στις Φιλιππίνες με αρνητική πρωταγωνίστρια την 25χρονη Μαυροβούνια Ντανιέλα Ντζάκοβιτς.

Όπως αναφέρει το αθλητικό site sports.inquirer.net, η 25χρονη παίκτρια εμφανίζεται να χαστουκίζει στο κεφάλι τη λίμπερο της ομάδας Μπάλιπουρ και συμπαίκτριά της, Τζιούελ Μπερμίλο, μετά από μία κακή άμυνα.

Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και έχει προκαλέσει σάλο, φαίνεται η στιγμή του χτυπήματος, μετά από μία λάθος συνεννόηση που προέκυψε σε προσπάθεια για άμυνα.

Η Μπερμίλο ξέσπασε σε κλάματα μετά το χτύπημα, καθώς εκτός από αμηχανία, έχασε και τον φακό επαφής της.

Η Μαυροβούνια παίκτρια παραδέχθηκε μετά τον αγώνα ότι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και έσπευσε να αγκαλιάσει τη συμπαίκτριά της και να της ζητήσει συγγνώμη.

«Η παρεξήγηση λύθηκε και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα», δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Ρόμελ Αμπέλα μετά τον αγώνα, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στο διαδίκτυο το επίμαχο βίντεο, το οποίο και έγινε viral.

Η FIVB (Διεθνής Ομοσπονδία Βόλεϊ) επιδεικνύει ιδιαίτερη αυστηρότητα σε φαινόμενα επιθετικότητας των παικτών, είτε αυτά αφορούν σωματική βία είτε απειλές.

Η διοργανώτρια Αρχή PVL μετά τον αγώνα συνεδρίασε και συζήτησε την πιθανή τιμωρία της Ντζάκοβιτς.