Την ύπαρξη κάποιων προβλημάτων στον Παναθηναϊκό παραδέχτηκε ο Κώστας Αντωνίου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα λυθούν. Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του «τριφυλλιού» τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα απόλυσης του Νίκου Νιόπλια.

Ακολουθούν τα σημαντικότερα μέρη της συνέντευξης του Κώστα Αντωνίου στην Άποψη…

Για το αν υπάρχουν προβλήματα μέσα στην ομάδα: «Στην περίοδο που βρισκόμαστε τώρα, δηλαδή στην αρχή της σεζόν, είναι λογικό όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Έτσι και στον Παναθηναϊκό υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν. Η ομάδα είναι καλή, και φέτος είμαστε δυνατοί και θα διεκδικήσουμε τόσο το νταμπλ στην Ελλάδα όσο και την καλή πορεία στην Ευρώπη».

Για το αν υπάρχουν κενά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού: «Είναι ένα θέμα το οποίο θα συζητηθεί όταν έρθει η ώρα».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να τεθεί θέμα προπονητή σε περίπτωση που συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα: «Όχι. Σας το λέω ότι δεν πρόκειται να υπάρξει θέμα απόλυσης του Νίκου Νιόπλια. Η διοίκηση στηρίζει τον προπονητή και τον αφήνει να κάνει το έργο του».

Για τις συχνές επισκέψεις του στην Παιανία το τελευταίο διάστημα: «Δεν είναι κακό να πηγαίνω στην Παιανία και να έχω επαφή με τους παίκτες».

Για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο: «Το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι που θα το χειριστούν οι αρμόδιοι. Πάντως εμείς σεβαστήκαμε την απόφαση και δεν πήραμε εισιτήρια».

Για την κουβέντα που έχει «ανάψει» το τελευταίο διάστημα με αφορμή τη σωρεία διαιτητικών λαθών:
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η διαιτησία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και πρέπει κάποια στιγμή να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι φέτος φαβορί για το πρωτάθλημα: «Φυσικά και είναι το φαβορί».

Για το θέμα που έχει προκύψει με τον Κώστα Κατσουράνη και την εθνική ομάδα: «Είναι κάτι που έγινε στο παρελθόν και πλέον έχει τελειώσει. Δεν χρειάζεται να συζητάμε άλλο για αυτό».

Πηγή: gazzetta.gr