Ο Ολυμπιακός φέρνει στην Αθήνα αργά το βράδυ της Τρίτης τον Ρούμπεν Σεμέδο προκειμένου να κλείσει και τυπικά τον παίκτη σε μία μεγάλη κίνηση και προς επιβεβαίωση των πληροφοριών για ανατροπή δεδομένων.

Οι νεότερες ενδείξεις και πληροφορίες για την υπόθεση του 25χρονου στόπερ που έδειχναν να παίρνει άκρως θετική τροπή για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνονται. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν με τις πληροφορίες να μιλούν για αγορά του παίκτη (σ.σ. ο Ολυμπιακός είχε φτάσει στο να προσφέρει 5 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης ενώ άλλες πηγές έκαναν λόγο για κόστος στα 4.5 εκατ. ευρώ) από τη Βιγιαρεάλ. Ο Σεμέδο θα είναι στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (23.15 με πτήση από Λισσαβώνα) και θα περάσει από ιατρικά για να υπογράψει την Τετάρτη ούτως ώστε από την Πέμπτη να είναι στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση από μέρους των Πειραιωτών υπό την έννοια πως ήταν ένας παίκτης που ήθελε εξαρχής ο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνάς του. Πέρυσι ο Σεμέδο – που πήγε και δανεικός στη Ρίο Άβε – που είναι 25 ετών με ύψος 1.89 μέτρα είχε 26 αγώνες με 2 γκολ. Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ είχε δηλώσει άλλωστε στο Gazzetta το πόσο ήθελε να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα και έτσι και αλλιώς δεν ήθελε να μείνει στη Βιγιαρεάλ. Το συμβόλαιο που θα κλείσει θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Πηγή: gazzetta.gr