Ένα σίριαλ με πολλές ανατροπές αποδείχθηκε αυτό της απόκτησης του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό. Τελικά, οδεύουμε προς happy end, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο Πορτογάλος στόπερ πήρε την πρωτοβουλία και μίλησε από μόνος τους στους υπεύθυνους της Βιγιαρεάλ, στους οποίος εκδήλωσε την επιθυμία του να συνεχίσει στην ελληνική ομάδα, κάτι που φαίνεται ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο για να υπάρξει ανατροπή στην ανατροπή.

Έτσι, εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου ο Σεμέδο θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα και θα προλάβει την προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία και θα μπει στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία και ο ρόλος του αποδείχθηκε κομβικός σε αυτήν την ιστορία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της O Jogo ο Ολυμπιακός προσφέρει 4 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα για να γίνει η μεταγραφή.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες έκαναν κίνηση και για την απόκτηση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι έτοιμοι να κλείσουν το κενό στη θέση του σέντερ φορ και έτσι αποφάσισαν να κινηθούν και για τον 32χρονο Μαροκινό.

Ο παίκτης, μετά από τρία χρόνια παρουσίας του σε ομάδα του Κατάρ, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη για να παίξει και ενδεχομένως με ένα συμβόλαιο που δεν θα… χτυπάει κόκκινο για τα ελληνικά δεδομένα. Ο έμπειρος επιθετικός έχει έφεση στο γκολ, όπως μαρτυρούν οι αριθμοί του, καθώς σε  78 παιχνίδια σκόραρε 90 φορές και μοίρασε 10 ασίστ.