Είναι από τους παίκτες της Σάλκε που έχουν ξεχωρίσει με την φετινή απόδοσή τους. Ο Τζούλιαν Ντράξλερ, αν και είναι ακόμα 19 ετών, έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ομάδας του και να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες είναι η Μίλαν και η Ίντερ. Όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να παραχωρηθεί, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αθλητικός Διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ.

«Ο Ντράξλερ έχει συμβόλαιο με τη Σάλκε και πρόθεσή του είναι να το τιμήσει. Από τη μεριά μας, θέλουμε να τον κρατήσουμε για όσο περισσότερο μπορούμε. Είναι σημαντικός παίκτης, είναι νεαρός, έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Συνεπώς πρέπει να σταματήσουμε κάθε συζήτηση περί παραχώρησής του, αφού δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα», τόνισε ο Χελντ.

Στην αναφορά των ονομάτων της Μίλαν και της Ίντερ, ως υποψήφιες να αποκτήσουν τον Ντράξλερ, ο Χελντ απάντησε με αποφασιστικότητα. «Η απόδοσή του φέτος είναι εξαιρετική. Είναι λογικό να έχει κινήσει το ενδιαφέρον αυτών, αλλά και άλλων, ομάδων. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως η Σάλκε θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα κάνουμε τα πάντα, ώστε ο παίκτης να είναι ικανοποιημένος στο σύλλογο, τόσο από οικονομικής, όσο και από ψυχολογικής άποψης. Θέλουμε να τον κρατήσουμε και έχουμε τον τρόπο να το κάνουμε, αποθαρρύνοντας κάθε επίδοξο αγοραστή», είπε χαρακτηριστικά ο Χορστ Χελντ.

Πηγή: sport-fm.gr