Λιονέλ Μέσι δύο γκολ, μία ασίστ, Νταβίντ Βίγια ένα γκολ, δύο ασίστ και ουσιαστικά οι δύο τους «καθάρισαν» για την νίκη της Μπαρτσελόνα με 3-1 κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Αφού λοιπόν οι Καταλανοί ηρέμησαν από το «μεθύσι» της πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Στο 25’, ο Ισπανός φορ πήρε την πάσα από τον «Λέο» και έκανε το 1-0 για τους «μπλαουγκράνα». Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Βίγια έγινε δημιουργός και ο Αργεντινός εκτελεστής για το 2-0 των γηπεδούχων, σκοράροντας για 18ο σερί παιχνίδι στην Primera Division.

Το… over έγινε στο 57’ και πάλι με τους δύο άσους της Μπαρτσελόνα να συνδυάζονται και τον Μέσι να γράφει το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Ταμούδο στο 70’ για το τελικό 3-1, παρά το γεγονός πως και οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Ο Μέσι έφτασε τα 308 γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα κι έγινε ο τρίτος παίκτης στην ιστορία ισπανικών συλλόγων με τα περισσότερα τέρματα, καθώς ξεπέρασε τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο που είχε 307 με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: sport-fm.gr