Δεν έφτασε την υπερπαραγωγή του Ρονάλντο, αλλά ο Εντέν Αζάρ παρουσιάστηκε με εντυπωσιακό τρόπο από τη Ρεάλ, η οποία ξαναβίωσε έπειτα από χρόνια, λίγη από τη λάμψη της εποχής των Galacticos.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε υποσχεθεί ότι θα αγόραζε έναν νέο Galactico και το έκανε με τον Εντέν Αζάρ. Το επόμενο που ήθελε ο πρόεδρος της Ρεάλ ήταν μία σούπερ φιέστα και το πέτυχε κι αυτό. Οι οπαδοί της Βασίλισσας σχεδόν γέμισαν το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (ακόμα και φίλος της Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε στην εξέδρα). 50.000 υποδέχτηκαν τον Βέλγο σούπερ σταρ με τιμές που θύμισαν την παρουσίαση του Κριστιάνο Ρονάλντο το 2009 (μόνο στον Πορτογάλο συγκεντρώθηκαν περισσότεροι). Η αλήθεια είναι ότι εκείνη η υπερπαραγωγή που είχε στηθεί με τον CR7 δεν επαναλήφθηκε και δεν γίνεται να υπάρξει παρόμοιά της, αλλά και αυτή ήταν αναμφίβολα μία γιορτή για τη Βασίλισσα και τους… υπηκόους της, που στηρίζουν πολλά στο νέο απόκτημά τους.

Αρχικά τα matrix έπαιξαν ένα τέλειο βίντεο με τον Αζάρ να ξεκινάει από μικρή ηλικία το παιχνίδι και να εξελίσσεται στον παίκτη που είναι σήμερα, μέσα από σούπερ προσωπικές ενέργειες και εντυπωσιακά γκολ. Λίγο νωρίτερα ο Αζάρ είχε υπογράψει μπροστά στις κάμερες, για να παρουσιαστεί με κοστούμι και όχι με αθλητική περιβολή. «Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της Ρεάλ, να παίξω και να κατακτήσω τίτλους. Αυτό ήταν ένα παιδικό όνειρό μου και θέλω να το απολαύσω στο έπακρο», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου αστεριού των Μερένγκες.

Στη συνέχεια ο Αζάρ άλλαξε, φόρεσε τη λευκή φανέλα και έπαιξε λίγο με την μπάλα, κάνοντας και μία βόλτα σε όλο το τερέν, για να βρεθεί πιο κοντά στους οπαδούς που τον αποθέωναν. Πέταξε μερικές μπάλες στην εξέδρα, φίλησε το σηματάκι με το στέμμα και ουσιαστικά ξεκίνησε έτσι την μεγαλύτερη περιπέτεια της καριέρας του.

Πηγή: gazzetta.gr