Δεν αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού τις αμέσως επόμενες ημέρες, παρά μόνο όσον αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων συμβολαίων. Η όποια κίνηση αναφορικά με την ενίσχυση του ρόστερ θα πραγματοποιηθεί προς τα τέλη της εβδομάδας, με την επιστροφή του Γιώργου Δώνη στην Αθήνα από τις διακοπές του, όταν και θα συναντηθεί με τον Νίκο Νταμπίζα.

Οι δύο άνδρες θα θέσουν επί τάπητος τις περιπτώσεις που υπάρχουν και είναι ρεαλιστικό να πραγματοποιηθούν, με τον προπονητή να κάνει τις εισηγήσεις του και τον τεχνικό διευθυντή να αναλύει τα δεδομένα. Δύο ποδοσφαιριστές που «παίζουν« εδώ και καιρό στο ρεπορτάζ, είναι του Φάνη Κατελάρη και του Μπλατί Τουρέ, αλλά είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται για τις μόνες.

Προτεραιότητα στο «τριφύλλι» είναι να αποκτηθούν ένας δεξιοπόδαρος στόπερ, ένας αμυντικός χαφ, ένα «οκτάρι», ένας ακραίος μεσοεπιθετικός και ένας σέντερ φορ. Φυσικά, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και ι όποιες αποχωρήσεις υπάρξουν από το ρόστερ, ώστε να καλυφθούν τα κενά που θα αφήσουν.

Παράλληλα, όμως, θα προχωρήσουν και τρεις ανανεώσεις συμβολαίων, τις οποίες ο σύλλογος ίσως να ανακοινώσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Σύμφωνα με την «Πράσινη», πρόκειται για τους Φάνη Μαυρομμάτη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη και Βαγγέλη Θεοχάρη, οι οποίοι έχουν ήδη συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας τους με την ομάδα.

Το επόμενο διάστημα θα τεθούν επί τάπητος οι πιο δύσκολες υποθέσεις των Γιάννη Μπουζούκη, Τάσου Χατζηγιοβάννη και αργότερα των Δημήτρη Κουρμπέλη και Εμανουέλ Ινσούα.