Ο Μάρκους Μπεργκ μιλώντας στα media της χώρας του στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του στην Εθνική Σουηδίας μίλησε για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό καθώς και σχετικά με το μέλλον του.

Ο Σουηδός άσος είπε ανάμεσα στα άλλα για:

Το μέλλον του: Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόκληση. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Είναι ξεκάθαρο για μένα πως θα συνεχίσω στο εξωτερικό και ο στόχος μου είναι η Ευρώπη για τον επόμενο έναν χρόνο ή και δύο. Θα δούμε το τι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Μετά από αυτό το διάστημα θα ήθελα να γυρίσω στην Σουηδία και την Γκέτεμποργκ. Το συμβόλαιό μου πάντως εκπνέει τώρα τον Ιούνιο και ήδη ψάχνω τον επόμενο σύλλογο.

Τον Ολυμπιακό: Ξέρω το τι έχει γραφτεί και δεν έχω κλείσει καμία πόρτα. Δεν θέλω να σχολιάσω τώρα για συγκεκριμένους συλλόγους. Είμαι στην Εθνική Σουηδίας αλλά για συγκεκριμένες ομάδες δεν θα πω.

Τις προτεραιότητές του: Είναι μία καλή ερώτηση. Είναι φανερό πως θα είναι τα τελευταία μου χρόνια στο εξωτερικό. Το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό. Δεν θα πω ψέματα αλλά θέλω και να είμαι σε μία ομάδα με καλό επίπεδο. Ήμουν σε αραβική χώρα για δύο χρόνια και πήγε καλά για μένα αλλά θα δούμε.

Τον Παναθηναϊκό και εάν είναι ευαίσθητο θέμα για εκείνον σε σχέση με τον Ολυμπιακό: Ναι είναι ξεκάθαρο. Είναι ευαίσθητο. Όμως παράλληλα δεν έχω πάρει την απόφασή μου. Πολλά γράφονται για το τι υποτίθεται πως έχω αποφασίσει αλλά δεν είναι αλήθεια. Ο ατζέντης μου βλέπει το τι έρχεται και μιλάει και μετά τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική εκτιμώ πως θα έχουμε εξελίξεις.

Πηγή: gazzetta.gr