Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων προχώρησε ο Έντινσον Καβάνι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την «λευκή» ισοπαλία (0-0) της Νάπολι με την Σαμπντόρια.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός, στου οποίου το συμβόλαιο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 63 εκατ. ευρώ, απέκλεισε το ενδεχόμενο να αλλάξει ομάδα, αφού στους «παρτενοπέι» έχει το κίνητρο που έψαχνε.

Ο 26χρονος παίκτης είχε αποκτηθεί από την Παλέρμο έναντι 17 εκατ. ευρώ και τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 18 φορές σε 22 ματς του ιταλικού πρωταθλήματος.

«Ζω ήρεμα μέσα σε όλα αυτά που ακούγονται. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις στο ποδόσφαιρο και το όνομά μου συνδέεται με αρκετές ομάδες», ανέφερε αρχικά ο διεθνής στράικερ και πρόσθεσε:

«Ωστόσο, το μόνο που σκέφτομαι είναι η Νάπολι, μία ομάδα που μου έδωσε κίνητρα το καλοκαίρι του 2010 και έτσι αποφάσισα να αφήσω την Παλέρμο που σήμαινε πολλά για εμένα».

Καταλήγοντας, ο Καβάνι τόνισε: «Συγκεντρώνομαι για να δώσω το 100% του εαυτού μου στη Νάπολι. Δεν σκέφτομαι τα υπόλοιπα».

Πηγή: sport-fm.gr