Στη διαδικασία της κλήρωσης των διαιτητών για τα πλέι οφ της Basket League, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΕΔ/ΕΟΚ, βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, σχολίασε σχετικά: «Νομίζω ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει εμάς, τους παράγοντες, να είμαστε στο επίκεντρο. Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ, καιρός είναι να πάμε εμείς στις θέσεις μας και να μπορέσει ο κόσμος να παρακολουθήσει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τον Καλάθη, τον Μιλουτίνοφ, τους παίκτες της ΑΕΚ, τους παίκτες του ΠΑΟΚ και όλων των υπολοίπων ομάδων. Καιρό έχουμε να δούμε μπάσκετ. Ας ελπίσουμε να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες και τους παίκτες για τους οποίους ερχόμαστε στο γήπεδο».

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε εάν στην κλήρωση υπήρξαν όλοι οι διαθέσιμοι διαιτητές, για να απαντήσει: «Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού, που παρακολούθησα τη διαδικασία, μπήκαν στην κλήρωση δώδεκα διαιτητές, οκτώ διεθνείς και ακόμη τέσσερις και μέσα από αυτούς κληρώθηκαν αυτοί που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια».

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου (19:00) στο ΟΑΚΑ η διαιτητική τριάδα θα αποτελείται από τους Παναγιώτη Αναστόπουλο, Τάσο Μάνο και Παναγιώτη Διαμαντή.