Στόχος της Βαλένθια στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι απλώς οι καλές εμφανίσεις αλλά η πρόκριση. Αυτό τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου της αυριανής αναμέτρησης των «νυχτερίδων».

«Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε την πρόκριση παρά το γεγονός ότι γνωρίζουμε πως δεν ήμαστε το φαβορί. Δεν θα κατέβουμε στον αγωνιστικό χώρο απλώς για να παίξουμε καλά, για να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Θα παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής της Βαλένθια.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, και παρομοίασε το παιχνίδι της με αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας καταπληκτικός παίκτης. Πρέπει να τον προσέχει όλη η άμυνα και όχι μόνο ο Ραμί… Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει απίθανα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Βαλβέρδε για τον σουηδό επιθετικό.

Όμοια έπλεξε το εγκώμιο και του Ντέιβιντ Μπέκαμ αλλά επεσήμανε ότι δεν γνωρίζει τον ρόλο που θα έχει καθώς αποτελεί νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: Sport-fm.gr