Ο Λιονέλ Μέσι είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των τελευταίων ωρών, καθώς σχεδόν όλος ο φίλαθλος κόσμος στον πλανήτη «παραμιλάει» με την εμφάνισή του στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με αντίπαλο τη Λίβερπουλ και τα δύο γκολ που σημείωσε, με το 3-0 να είναι ένα ποδοσφαιρικό αριστούργημα.

Ωστόσο, παρά τη χαρά του, ο Αργεντινός αστέρας δεν ξέχασε και τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος υπέστη έμφραγμα, με αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από πολύ πιθανή η αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση. Παρόλο που η κατάσταση του Ισπανού γκολκίπερ σταθεροποιήθηκε, η είδηση με το πρόβλημα της υγείας του σόκαρε άπαντες.

Αυτό εκφράστηκε και από την ανάρτηση του Μέσι στα social media, λίγο μετά την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον αγγλικό σύλλογο. «Ευχαριστημένοι με το αποψινό αποτέλεσμα. Ακόμα, βέβαια, μένει το παιχνίδι του Άνφιλντ, μια δύσκολη έδρα, όπου η Λίβερπουλ είναι ομαδάρα και θα μας δυσκολέψει. Έρχεται η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν και πρέπει να είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να στείλω μια αγκαλιά στον Ίκερ Κασίγιας και να του ευχηθώ να αναρρώσει πολύ σύντομα». έγραψε ο σούπερ σταρ των Καταλανών.