Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρασκευή την Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ, για την έκτη αγωνιστική του Top 16 της Euroleague, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Κρις Φλέμινγκ να τονίζει πως οι παίκτες του μπορούν να συναγωνιστούν τους «πράσινους». Αρκεί βέβαια, όπως εξήγησε ο κόουτς της γερμανικής ομάδας, οι παίκτες του να δείξουν πειθαρχία σε όλη τη διάρκεια του ματς.

«Ο Παναθηναϊκός έχει φυσικά εξαιρετική ομάδα, όμως αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να εστιάζουμε σε αυτούς. Νομίζω πως πρέπει να αποδείξουμε κάτι στους εαυτούς μας, ειδικά μετά τις δύο τελευταίες ήττες. Το γνωρίζω πως μπορούμε να συναγωνιστούμε κάθε αντίπαλο. Το καθοριστικό σημείο για εμάς είναι να διατηρήσουμε την πειθαρχία μας στη διάρκεια κρίσιμων στιγμών του παιχνιδιού. Περιμένουμε με ανυπομονησία το ματς της Παρασκευής και θα είμαστε συγκεντρωμένοι», ήταν τα λόγια του αμερικανού τεχνικού.

Από την πλευρά των παικτών του γερμανικού συλλόγου, ο Μπόστιαν Νάχμπαρ, στάθηκε στην συγκέντρωση που θα πρέπει να δείξει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σε άμυνα και επίθεση: «Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα –και ειδικά στην έδρα του- πολύ καλή ομάδα. Οπότε αν θέλουμε να τους νικήσουμε νομίζω πως θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα και να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Το να έχουμε επιτυχία απέναντί τους απέναντί τους πολλή συγκέντρωση, πολύ καλή λειτουργία στην επίθεση και τον ελάχιστον αριθμό σφαλμάτων στην άμυνα».

Πηγή: Sport-fm.gr