Σε αναζήτηση παικτών βρίσκεται ο ΟΦΗ και ψηλά στην μεταγραφική λίστα του βρίσκεται ο Χρήστος Πατσατζόγλου. Την τελική του απάντηση φαίνεται να περιμένει ο Νίκος Μαχλάς.

Πολλές είναι οι πιθανότητες του ΟΦΗ να «κλείσει» την μεταγραφή του ενός παίκτη άνω των 24 ετών που έχει δικαίωμα. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Χρήστο Πατσατζόγλου. Ο «Πάτσα» έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει δεχθεί κρούση από τον Νίκο Μαχλά.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στους Κρητικούς αλλά περιμένει μήπως βρεθεί κάποια πρόταση από το εξωτερικό, κυρίως από την Τσάμπιονσιπ. Το θέμα αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες ημέρες είτε θετικά είτε αρνητικά για τον ΟΦΗ.

Στον Όμιλο σκέφτονται και τις υπόλοιπες προσπάθειες για ενίσχυση. Οι προσπάθειες για τον δανεισμό των Ανδρέα Τάτου από τον Ολυμπιακό και Απόστολου Γιάννου από τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται. Ο Μάνθος Πουλινάκης βρίσκεται στην Αθήνα για να κάνει τις επαφές του και ελπίζει να υπάρξει θετική εξέλιξη και με τους δύο στόχους.

Πηγή sport-fm.gr