Ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος θα επανέλθει στη 12άδα του Ολυμπιακού λόγω της απουσίας του Τζος Πάουελ, πιστεύει πως οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν περισσότερη ποιότητα από τη Σιένα και πως το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να το… αποδείξουν αύριο στο παρκέ του ΣΕΦ και να πάρουν τη νίκη.

«Παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Σιένα, η οποία μετρά τρεις νίκες, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, τότε πιστεύω πως μπορούμε να τη νικήσουμε. Πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Η Σιένα διαθέτει την πρώτη επίθεση στην Ευρωλίγκα και θα πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, να μην κάνει το παιχνίδι της. Έτσι, εμείς πρέπει να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της, που είναι η πικ νε ρολ άμυνα. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και το βγάλουμε αυτό, τότε μπορούμε να νικήσουμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν ο Ολυμπιακός λειτουργεί καλύτερα με την… πλάτη στον τοίχο:

«Όντως στην πρώτη φάση όταν ζοριστήκαμε, αποδίδαμε καλύτερα. Κάθε ήττα ήταν θέμα συγκέντρωσης και αυτό μπορεί να μας στοίχισε στα πρώτα ματς, τα οποία τα χάσαμε με μικρή διαφορά. Όπως είπα και πριν, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην επιστρέψουμε στη Σιένα να κάνει το παιχνίδι της. Είμαστε πιο καλή ομάδα και ποιοτική και αυτό πρέπει να δείξουμε αύριο».

Για να καταλήξει ο Έλληνας σέντερ, μιλώντας για τον ίδιο: «Η ομάδα είναι πολύ ποιοτική, καθώς έχει πολλές επιλογές. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Ο καθένας θα πρέπει να είναι έτοιμος και όταν του ζητηθεί, να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει».

Πηγή: Sport-fm.gr