Την Τετάρτη (10/04) ήρθε στη δημοσιότητα το φερόμενο ενδιαφέρον της «Qatari Sports Investments», ιδιοκτήτριας εταιρείας της Παρί Σεν Ζερμέν, να κάνει δική της τη Ρόμα και να εισέλθει μέσω αυτής και στο ιταλικό ποδόσφαιρο, παρά τη σχετική απαγόρευση που υπάρχει από την UEFA.

Σήμερα, ένα άλλο σενάριο ήρθε στο προσκήνιο και αφορά τις προθέσεις του Νάσερ Αλ-Κελαϊφί να κάνει… έφοδο και στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας. Αυτό σημειώνει με δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα Le Parisien, η οποία αναφέρει πως ο επενδυτικός όμιλος θα ενδιαφερόταν για μια ομάδα από τη Β’ κατηγορία στο Νησί, με ισχυρό brandname και τις δυνατότητες για περαιτέρω εξέλιξη. Σε αυτή την κατηγορία, εκτός από την Άστον Βίλα και την ΚΠΡ, βρίσκεται και η Νότιγχαμ Φόρεστ ,που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, αυτό το δημοσίευμα έβαλε… φωτιά και στις τοπικές ιστοσελίδες του Νότιγχαμ, όπως είναι η nottinghampost.com, η οποία έσπευσε να αναπαράγει το θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο αγγλικός σύλλογος ανήκει στον Έλληνα εφοπλιστή από τον Μάιο του 2017, με τις επιδιώξεις για την επόμενη ημέρα του συλλόγου να περιλαμβάνουν εκτός της ανόδου στην Premier League και την ανακαίνιση του γηπέδου, του «City Ground».