Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στο Βουκουρέστι, από τις 5 έως τις 15 Απριλίου, μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η χώρα μας θα συμμετάσχει με πλήρη αποστολή και 13 αθλητές θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά.

Η Μαρία Πρεβολαράκη, που έχει σαν στόχο μια θέση στο βάθρο θα αγωνιστεί στα 53 κιλά ενώ στις γυναίκες θα αγωνιστούν επίσης οι: Κατερίνα Πιτσιάβα (76 κιλά), Αθηνά Γιατζόγλου (50 κιλά), Χριστίνα Δεμιρκάν (55 κιλά), Ζωή Χατσατούροβα (57 κιλά).

Στην Ελευθέρα θα αγωνιστούν οι αθλητές: Κύριλλος Μπινενμπάουμ (74 κιλά), Γιώργος Σαββουηλίδης (86 κιλά), Χρήστος Σαμαρτσίδης (97 κιλά) και Γιάννης Καργιωτάκης (125 κιλά).

Στην Ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Γιώργος Πρεβολαράκης (77 κιλά), Δημήτρης Παπαδόπουλος (82 κιλά), Δημήτρης Τσεκερίδης (87 κιλά) και Μιχάλης Ιωσηφίδης (97 κιλά).

Στην αποστολή βρίσκονται οι προπονητές: Μόισεν Παριγέι, Αμιράν Καρντάνοβ, Νίκος Αποστόλου και Ανδρέας Χριστοδουλάκης. Στη Ρουμανία θα ταξιδέψουν και οι διεθνείς διαιτητές Χρήστος Λιάκος και Αναστασία Μιγκιπή.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.