Πάνω στον Αντεπαγιόρ έχουν πέσει ο πρωθυπουργός του Τόγκο και ο υπουργός αθλητισμού της χώρας, προκειμένου ο άσος της Τότεναμ να αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Να πείσουν τον Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ να αγωνιστεί με την Εθνική του Τόγκο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, προσπαθούν σημαντικά πρόσωπα της αφρικανικής χώρας.

Ο υπουργός Αθλητισμού του Τόγκο, Ελ Χατζί Φοφανά, δήλωσε την Τρίτη πως ο επιθετικός της Τότεναμ δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ότι θα παίξει, αλλά είναι αισιόδοξος πως τελικά θα δεχτεί να τεθεί στη διάθεση της ομάδας.

Παράλληλα, ο Ελ Χατζί Φοφανά, επιβεβαίωσε ότι ο Αντεμπαγιόρ ήταν την Τρίτη στη Γκάνα όπου προετοιμάζεται η Εθνική ομάδα του Τόγκο και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της χώρας, Φαουρέ Νασίγκμπε.

Να σημειωθεί ότι ο Εμάνουελ Αντεπαγιόρ είχε αρχικά αρνηθεί να αγωνιστεί στη διοργάνωση λόγω της ανησυχίας του για την ασφάλεια της αποστολής, καθώς και για διαφωνίες που είχε με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τόγκο, όσον αφορά τα πριμ στους παίκτες.

«Δεν νομίζω ότι θα επιμείνει. Πιστεύω ότι η παρουσία του στη Γκάνα όπου προετοιμάζεται η Εθνική μας ομάδα, δείχνει ότι έχει ήδη γυρίσει», δήλωσε ο Ελ Χατζί Φοφανά.

Το θέμα πάντως, θα κλείσει είτε έτσι είτε αλλιώς την Τετάρτη, όταν όλες οι διαγωνιζόμενες ομάδες πρέπει να δηλώσουν τις αποστολές τους.

Πηγή: sport-fm.gr