Σε… άλλον κόσμο βρέθηκε ο Πατρίς Εβρά με την επική πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Παρί Σεν Ζερμέν για τη φάση των «16» του Champions League, που ήρθε με τρομερή ανατροπή στη γαλλική πρωτεύουσα (1-3, έπειτα από το 0-2 στην Αγγλία).

Ο πρώην άσος των «κόκκινων διαβόλων», της μεγάλης αντιπάλου της Παρί, Μαρσέιγ, καθώς κα της εθνικής Γαλλίας, της οποίας είχε φορέσει και το περιβραχιόνιο, εμφανίζεται σε ένα βίντεο να χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον σύλλογο από το Παρίσι και τους οπαδούς του.

Ο Πατρίς Εβρά εμφανίζεται στο πίσω κάθισμα ενός ταξί και φαίνεται να απαντά στα σχόλια που του έκανε κάποιος για την Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον αποκλεισμό της από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Παρί είστε αδερφές σας λέω. Βάλαμε τα δεύτερα (αναφέρθηκε ως πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ) και σας περάσαμε. Έπαιξαν παιδιά που κάποτε καθάριζαν τα παπούτσια μου. Δεν έχετε καν… σπέρμα. Παρί είστε αδερφές» ακούγεται να λέει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής.

Σε όσα είπε ο Εβρά μετά το ματς των «16» του Champions League απάντησε η ομάδα που θίγεται από αυτά. «Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει τις ομοφοβικές προσβολές του Πατρίς Εβρά κατά της ομάδας μας, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media. Τα όσα λέει έχουν προκαλέσει σοκ στο σύλλογό μας. Ο αγώνας ενάντια στην ομοφοβία και κάθε είδους διάκρισης βρίσκονται στην καρδιά των πράξεων και των αξιών της Παρί Σεν Ζερμέν», αναφέρεται σχετικά.

Σύμφωνα με τον Guardian η πρωταθλήτρια Γαλλίας εξετάζει και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες κατά του Εβρά, ο οποίος στην αρχή της καριέρας του, ωστόσο,  είχε φορέσει τη φανέλα της, πριν μετακομίσει στην Ιταλία και τη Μαρσάλα, με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.