Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, για την 27η αγωνιστική της Euroleague (21:00, Novasports 1), με περιθώρια απώλειας να μην υπάρχουν και η νίκη να είναι η… μοναδική επιλογή. Όπως τόνισε και ο Ζακ ΛεΝτέι στις δηλώσεις του, δεν χρειάζονται πλέον λόγια, όλοι πρέπει να «μιλήσουν» στο παρκέ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ χρειάζεται οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα αλλάξει κυρίως την ψυχολογία και θα δώσει νέα ώθηση, λίγο πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague. Παράλληλα, και τα πράγματα στη βαθμολογία δεν είναι εύκολα πια, αφού οι Πειραιώτες, με τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, έχουν βρεθεί στην 8η θέση και μία νίκη σε συνδυασμό με το καλό πρόγραμμα μέχρι το τέλος, μπορούν να τους βοηθήσουν να ανέβουν στην κατάταξη.

Η περιφέρεια του Ολυμπιακού «μαστίζεται» από τραυματισμούς, αφού ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι εκτός, ενώ οι υπόλοιποι οφείλουν να κάνουν step up και να βοηθήσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Από την άλλη, και η Μπάγερν Μονάχου... παίζει τα τελευταία της χαρτιά στο Φάληρο. Οι Γερμανοί θέλουν να εξαντλήσουν τις ελπίδες πρόκρισης που έχουν και θα το κάνουν σίγουρα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr