Το «τριφύλλι» ξεκινά την προσπάθειά του για πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ απέναντι στους Λιθουανούς, με τον διεθνή φόργουορντ Μάικ Μπράμο να σχολιάζει τη μεγάλη σημασία που έχει μια νίκη στο συγκεκριμένο ματς για τη συνέχεια της ομάδας του στο τουρνουά.

Τι ανέφερε για το τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας: «Το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι ο πρώτος αγώνας για το Top-16 και είναι στην έδρα μας. Αυτό σημαίνει πως θέλουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης».

Για την προετοιμασία ενόψει Λιθουανών: «Προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι προκειμένου να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Σ’ ένα ματς στην έδρα μας δεν έχουμε τα περιθώρια να στραβοπατήσουμε. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και αν θέλουμε να κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για να προχωρήσουμε παρακάτω».

Για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου: «Είναι ένας τελικός. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, είναι σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Δεν νομίζω ότι έχουμε και πολλά να πούμε. Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά παράλληλα θα είναι και ένα εξαιρετικό ματς. Είμαι σίγουρος πως και οι δύο ομάδες θα προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο και θα προσπαθήσουν να δώσουν τα πάντα για τη νίκη και το τρόπαιο».

Πηγή: sport-fm.gr