Είναι ένας από τους παίκτες που αναμένεται να παραχωρηθούν από τη Μίλαν τον προσεχή Ιανουάριο, καθώς το συμβόλαιό του είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Ο Ρομπίνιο μπορεί να είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ωστόσο τα πλάνα της διοίκησης, τα οποία αφορούν στους οικονομικούς ισολογισμούς, τον κάνουν έναν από τους πρώτους υποψήφιους να αποχωρήσουν από το Μιλάνο.

Οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για το Βραζιλιάνο είναι αρκετές, με τελευταία τη Φλαμένγκο, η οποία, μάλιστα, βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της, Γουίλιαμ Βασκονσέλος. «Μιλήσαμε με τον Ρομπίνιο και μας είπε πως θέλει να έρθει σε εμάς. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως είμαστε σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τις άλλες ομάδες που επιθυμούν να τον αποκτήσουν», είπε χαρακτηριστικά σε ραδιόφωνο της πατρίδας του.

Απομένει να δούμε ποιες θα είναι οι προσφορές που θα φτάσουν στα γραφεία των «ροσονέρι», καθώς ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει τονίσει πως ο Ρομπίνιο δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν, εννοώντας πως η Μίλαν αξιώνει ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Πηγή: sport-fm.gr