Στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει μπει η ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει ευχάριστα νέα, έπειτα από την προπόνηση το πρωί της Πέμπτης στα Σπάτα. Τόσο ο Μιχάλης Μπακάκης όσο και ο Αντρέ Σιμόες κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά και έτσι έχουν καλές πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή. Τα πάντα και για τους δύο θα κριθούν στην τελευταία προπόνηση, την αυριανή.

Αντίθετα, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Πέτρο Μάνταλο, του οποίου το αιμάτωμα δεν υποχωρεί, με συνέπεια να ακολουθήσει ατομικό και στη σημερινή προπόνηση. Όλα δείχνουν πάντως ότι ο αρχηγός της Ένωσης δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τους «πράσινους».

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης έχει να κάνει με τον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές. Ο Έλληνας μέσος δεν προπονήθηκε σήμερα και έτσι η συμμετοχή του θα κριθεί και γι’ αυτόν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ατομικά γυμνάστηκε και σήμερα ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος μέρα με τη μέρα ανεβάζει «στροφές» για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του «δικεφάλου», έχοντας κλείσει ήδη σχεδόν ένα μήνα εκτός δράσης, λόγω της θλάσης στον προσαγωγό.

Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί για το απόγευμα στις 18:00 και μετά το τέλος της ο Μανόλο Χιμένεθ θα ανακοινώσει την αποστολή των κιτρινόμαυρων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: gazzetta.gr