Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά με συνολικά έξι απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας στον Πλατανιά, ενόψει της προετοιμασίας για τη ρεβάνς του Κυπέλλου στις 23/12 με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι Κρητικοί επέστρεψαν στη βάση τους μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό και όλοι είναι πεισμωμένοι για «σκληρή» δουλειά, ώστε να επανέλθουν τα νικηφόρα αποτελέσματα από το νέο έτος, όπως εξίσου και να εξασφαλιστεί η πρόκριση στο Κύπελλο ενόψει της ρεβάνς του 3-1 κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Βέβαια, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει σταματήσει να υποφέρει από «πονοκεφάλους». Και αυτό γιατί στους ήδη τραυματίες Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Γκαστόν Γκονζάλεζ και Μάρκο Μαραγκουδάκη, ήρθαν να προστεθούν ακόμα τρεις απόντες.

Ο Πέτρος Κανακούδης χτύπησε στο μάτι στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, χρειάστηκε να κάνει ράμματα και απουσίαζε από τη σημερινή προπόνηση, όπως επίσης και ο Γιάννης Ποτουρίδης, καθώς ο στόπερ του Πλατανιά αποκόμισε πρόβλημα στο δικέφαλό του. Τέλος, ο Τσιγκότζι Ουντότζι μετέβη στην Βουλγαρία, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του και ο Νιγηριανός άσος πήρε σχετική άδεια από την ΠΑΕ.

Το επόμενο «ραντεβού» τεχνικού τιμ και παικτών έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στις 12:00 το μεσημέρι.

Πηγή: Sport-fm.gr