Την πεποίθηση πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο πως ήθελαν περισσότερο το ντέρμπι από τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο στόπερ των «πράσινων», Κώστας Τριανταφυλλόπουλος.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε, όμως εγώ αυτό είδα μέσα στο γήπεδο», είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o «πιτσιρικάς» του τριφυλλιού.

«Όχι μόνο θα βγούμε στην πρώτη πεντάδα, αλλά θα πάρουμε και καλή θέση», συμπλήρωσε.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος στον Τόλη Χριστοφοράκη και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου» στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.

-Πολλοί θεωρούν ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πάει την νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό.
«Είμαι και εγώ από αυτούς που θεωρούν ότι αξίζαμε τη νίκη στο ντέρμπι. Θέλαμε περισσότερο το ματς. Παρότι περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα με τρία ματς, μπήκαμε στο γήπεδο όπως έπρεπε. Και νομίζω ότι ήταν ένα ντέρμπι, με όλη τη σημασία της λέξης. Έγινε ένα πολύ καλό ματς».

-Είπες ότι θέλατε περισσότερο το ματς. Θεωρείς ότι αυτό έγινε και λόγω της βαθμολογικής διαφοράς που υπάρχει στο πρωτάθλημα και το κίνητρο δεν ήταν το ίδιο;
«Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε και δεν μπορώ να πω πως ένιωθαν, δεν ξέρω τι κάνουν και δεν παρακολουθώ τι γίνεται στις άλλες ομάδες. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου και λέω αυτό που είδα μέσα στο γήπεδο και νιώθω ότι το θέλαμε περισσότερο».

-Σε ποιο λόγο οφείλεται αυτή η… μεταμόρφωση που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό;
«Στην διάθεση. Έχουμε διάθεση να προσφέρουμε περισσότερα και το δείχνουμε. Εγώ πάντως, ευχαριστώ τον Φερέιρα που με έβαλε να παίξω με την πρώτη ομάδα».

-Θεωρείς πως ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αρπάξεις την ευκαιρία σου φέτος;

«Ναι. Και για μένα και για πολλά ακόμη παιδιά είναι η ευκαιρία να παίξουμε, να καθιερωθούμε αλλά και να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται».

-Εσένα σε αγχώνει το οικονομικό που ανέφερες ή σε νοιάζει να καθιερωθείς;
«Φυσικά να καθιερωθώ και να παίζω».

-Πιστεύεις πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να μπει στην πρώτη πεντάδα;

«Σίγουρα. Πιστεύω πως και στην πρώτη πεντάδα θα είμαστε και καλή θέση θα πάρουμε…»

Πηγή: sport-fm.gr