Σε παραδοχή του ότι η ΑΕΚ δεν είναι ακόμη σε φάση να παίζει και στα 90 λεπτά με τον ίδιο τρόπο, αλλά και στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού, που σύμφωνα με εκείνον «σε πέντε φάσεις σημείωσε τέσσερα γκολ», στάθηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός είπε στην συνέντευξη Τύπου για:
 
Το 2ο μέρος και το τι μπορεί να πει και εάν έχει εξήγηση: «Ναι υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά. Έχουμε παίξει απίστευτα 45 λεπτά και όπως πρέπει να παίξει μία ομάδα πρωταθλήτρια. Υπήρξε μία μεγάλη διαφορά και είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες αλλά βάλαμε ένα γκολ στο α’ μέρος. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευστοχία και από τις πέντε φάσεις έβαλε γκολ στις τέσσερις. Ήμασταν δύο ομάδες διαφορετικές».

Τους παίκτες του και εάν έχει κάποιο παράπονο: «Όχι, δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Το πρωτάθλημα δεν σταματά. Εμείς είμαστε μακριά από το πώς θα πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά».

Το εάν η ομάδα είναι απροπόνητη: «Δεν θέλω να πω τίποτα. Το μόνο που λέω, είναι η ομάδα να μοιάζει με εκείνη που εμφανίστηκε στο πρώτο μέρος. Δεν έχω να πω τίποτα που δεν έχει να κάνει με την καθημερινή μας δουλειά».