Σε… μαδριλένικους ρυθμούς κινούνται παίκτες και προπονητής στον Άρη, αφού η Πέμπτη πλησιάζει και οι «κίτρινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο του Γιουρόπα Λιγκ. Βασικό προορίζει τον Μενδρινό ο Κούπερ.

Το μεγάλο παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης… κοντοζυγώνει και όπως είναι φυσικό οι φίλοι, οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία των «κιτρίνων» ανυπομονούν να τεθούν απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» του Κίκε Φλόρες.

Ο τεχνικός του Άρη, Έκτορ Κούπερ, προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής τον Κώστα Μενδρινό και να διατηρήσει το 4-4-2 ή να πάει στη λογική της πρεμιέρας στην Καβάλα, αλλάζοντας το σύστημα σε 4-1-4-1, με τον Κόκε αριστερά και τον Μενδρινό στον άξονα.
Ο πολύπειρος Αργεντινός προπονητής θέλησε να τονώσει ψυχολογικά και να προετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Τρίτης, λέγοντας τους τα εξής:

«Το επίπεδο των ομάδων που θα συναντήσουμε στους ομίλους είναι πολύ υψηλό και γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο στο γήπεδο. Ακολουθεί ένα διάστημα με συνεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, που θα δοκιμάσουν τις αντοχές μας. Μόνο αν είστε 100% επαγγελματίες θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργεντινός δεν διαφοροποίησε το πρόγραμμα του εν όψει Ατλέτικο, αφού η προπόνηση θα γίνει στις 09:30 στη Νέα Ραιδεστό και ο 55χρονος τεχνικός θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στις 13:00, συνοδευόμενος από τον Σέρχιο Κόκε.

Πηγή: gazzetta.gr