Στον Ολυμπιακό μόνο υποδειγματικές δεν θεωρούν τις συμπεριφορές που συνάντησαν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και τους ανθρώπους της ελληνικής Αστυνομίας και έχουν ήδη προχωρήσει σε καταγγελίες και μηνύσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αφήσει έτσι τα όσα έγιναν στην Τούμπα. Ως γνωστόν οι Πειραιώτες κατήγγειλαν συγκεκριμένες συμπεριφορές πριν την σέντρα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δεν περιορίστηκαν μόνο στο συμβάν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Από τον πειραϊκό σύλλογο προέκυπτε από το βράδυ της Κυριακής ότι δεν εμποδίστηκε μόνο η  διέλευση του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά εμποδίστηκε και η αποστολή, έχοντας πρόβλημα στο να μπει στα αποδυτήρια και υπήρξε θέμα και με την αστυνομία και με οπαδούς έξω από τα αποδυτήρια και με σεκιούριτι. Ακόμα πως οι παίκτες, οι προπονητές και ο γιατρός της ομάδας, όχι μόνον εγκλωβίστηκαν έξω απο τα αποδυτήρια αλλά εξυβρίστηκαν και προπηλακίστηκαν απο αγνώστους. Θυμίζουμε επίσης την αναφορά για μπουκάλια και αντικείμενα στο πούλμαν του Ολυμπιακού αλλά και την καταγγελία για επίθεση στον Μοντέστο.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως παραβιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί και ότι στον χώρο υπήρχαν οπαδοί μη διαπιστευμένοι αλλά και οι σεκιούριτι δεν φορούσαν γιλέκα σεκιούριτι αλλά μαύρα μπουφάν χωρίς διακριτικά. Από τον Ολυμπιακό έχουν σοβαρά παράπονα από τον ΠΑΟΚ και την ελληνική Αστυνομία και θεωρούν υπεύθυνο τον Μάκη Γκαγκάτση. Από μέρους τους οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προχωρήσει σε καταγγελίες και μηνύσεις για τα σχετικά περιστατικά που αναφέρουν.

Πηγή: gazzetta.gr