Προβλήματα τραυματισμών στην ΑΕΚ, στην προπόνηση της οποίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του αποχαιρέτησαν τους ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του βρέθηκαν για τελευταία φορά στα Σπάτα προκειμένου να αποχαιρετήσουν τους παίκτες και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως φυσικά και για να τους ευχηθούν καλή συνέχεια στη σεζόν. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ως τεχνικός διευθυντής και ο Πέτρος Μάνταλος ως αρχηγός ευχαρίστησαν τον Ουζουνίδη και το τιμ του για τη δουλειά τους αυτούς τους μήνες και από εδώ και πέρα η ΑΕΚ κοιτάζει την επόμενη μέρα.

Μια επόμενη μέρα, η οποία ευτυχώς -για να περάσουμε και στα αγωνιστικά- δεν έχει αρθροσκόπηση για τον Κρίστιτσιτς, ο οποίος υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μερική ρήξη οπίσθιου κέρατος έξω μηνίσκου. Ο Σέρβος μέσος αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και ξεκίνησε θεραπεία.

Σε απεικονιστικό έλεγχο υποβλήθηκε και ο Μπακασέτας, ο οποίος θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και ξεκίησε θεραπεία αφού έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα β’ βαθμού στην ποδοκνημική, ενώ οι Μιχάλης Μπακάκης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Πηγή: gazzetta.gr