Συγκλονίζει η αυτοκτονία διάσημου αθλητή χάντμπολ. Μάλιστα, το ακόμη πιο τραγικό στην ιστορία, είναι πως φαίνεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα μπροστά στα μάτια της συζύγου του, πυροβολώντας τον εαυτό του στο κεφάλι.

Ο λόγος για τον διεθνή Σέρβο άσο, Νόβακ Μπόσκοβιτς, ο οποίος είχε πάρει μέρος με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Η τελευταία του ομάδα ήταν η ισραηλινή Χάποελ Ρισόν, με την οποία κατέκτησε την περασμένη σεζόν πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ, που επικαλούνται δημοσιεύματα από τη Σερβία, ο Μπόσκοβιτς έβαλε τέλος στη ζωή του στα 29 του χρόνια, μπροστά στα μάτια της συζύγου του, στο σπίτι που διατηρούσαν στη Βοϊβοντίνα, με το δικό του όπλο.

Μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του, ζήτησε άδεια να ταξιδέψει στην πατρίδα του, για «ιδιωτικές υποθέσεις», όπου και τελικά έβαλε τέλος στη ζωή του. Εκτός από τη γυναίκα του, στο σπίτι βρισκόταν και η πεθερά του. Ήταν πατέρας ενός κοριτσιού, ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.