Ζόρικα είναι τα πράγματα για τον Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ, καθώς μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από τα ερωτικά του πεπραγμένα, υποβιβάστηκε στη Β’ ομάδα των «μοβ», ενώ φαντάζει δεδομένο πως η μόνη του επιλογή είναι μακριά από την ομάδα των Βρυξελλών.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο ατζέντης του ψάχνουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι σχετικά γνωστός για τον Βόσνιο στόπερ. Ο λόγος για την Ντιναμό Κιέβου, κόντρα στην οποία αγωνίστηκε πέρσι ως παίκτης της ΑΕΚ για τους «32» του Europa League, ενώ δεν αποκλείεται, εάν προχωρήσει η μεταγραφή, να έρθει ξανά από τα μέρη μας, καθώς η ουκρανική ομάδα κληρώθηκε φέτος με τον Ολυμπιακό, για την ίδια διοργάνωση, στην ίδια φάση.

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες από τα ουκρανικά Μέσα, η Ντιναμό έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του 29χρονου άσου. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, με τον ουκρανική ομάδα να είναι διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη.

Ο ίδιος ο Βράνιες φέρεται -μέσω του περιβάλλοντός του- να έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Άντερλεχτ, παρά τις αρνητικές για εκείνον εξελίξεις. Όμως, οι «μοβ» δεν τον υπολογίζουν και όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική για εκείνον και αυτός είναι ο λόγος που ψάχνεται να φύγει.