Πολύ σημαντική «στροφή» για την κορυφή της βαθμολογίας του Καμπιονάτο αναμένεται να είναι η 13η καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι για… όλα τα γούστα. Και Γιουβέντους-Λάτσιο έχουμε και Νάπολι-Μίλαν έχουμε, μέχρι και ντέρμπι της Γένοβας (Σαμπντόρια-Τζένοα) έχουμε…

Η ήττα της Γιουβέντους από την Ίντερ για την 11η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, «άναψε τα αίματα» στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγαλύτερο.

Οι «μπιανκονέρι» φιλοξενούν την Λάτσιο και θέλουν πάση θυσία την νίκη ώστε να μην επιτρέψουν στην Ίντερ να φτάσει σε απόσταση βολής. Προβλήματα σημαντικά στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες και έτσι αναμένεται ένα συναρπαστικό ματς με την Γιουβέντους να γνωρίζει ότι την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μίλαν σε ένα ακόμα πολύ μεγάλο ντέρμπι.

Στον «Σαν Πάολο», η Νάπολι, έστω και αν χρωστάει 1.5 εκατ. στον Δήμο για την χρήση του γηπέδου και είναι στα πρόθυρα της έξωσης… θα υποδεχθεί την Μίλαν. Για τους γηπεδούχους η απουσία του Πάντεφ θα καλυφθεί με τον Ινσίνιε.

Μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της… μόνιμης «έχθρας» ανάμεσα στους οπαδούς, παρουσιάζει το ντέρμπι της Γένοβας ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Τζένοα.

Τέλος, η Ίντερ που δείχνει να είναι σε εκπληκτική κατάσταση υποδέχεται την Κάλιαρι και ο Στραματσιόνι οφείλει να διαχειριστεί τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός μάχης για τους «νερατζούρι» είναι λόγω τραυματισμού οι Γκουαρίν, Μουντινγκάι, Κίβου, Σάμουελ, Ρανόκια, Σνάιντερ, Όμπι και Στάνκοβιτς.

Αναλυτικά η 13η αγωνιστική του Καμπιονάτο:

Σάββατο, 11/7

Γιουβέντους-Λάτσιο (19:00)
Νάπολι-Μίλαν (21:45)

Κυριακή, 12/7

Μπολόνια-Παλέρμο (16:00)
Κατάνια-Κιέβο
Φιορεντίνα-Αταλάντα
Ίντερ-Κάλιαρι
Σιένα-Πεσκάρα
Ουντινέζε-Πάρμα
Σαμπντόρια-Τζένοα (21:45)

Δευτέρα, 13/7

Ρόμα-Τορίνο (21:45)

Επόμενη αγωνιστική (14η)

Σάββατο, 24/11

Παλέρμο-Κατάνια (21:45)

Κυριακή, 25/11

Αταλάντα-Τζένοα (16:00)
Κιέβο-Σιένα
Πεσκάρα-Ρόμα
Σαμπντόρια-Μπολόνια
Τορίνο-Φιορεντίνα
Μίλαν-Γιουβέντους (21:45)

Δευτέρα, 26/11

Κάλιαρι-Νάπολι (20:00)
Πάρμα-Ίντερ (22:00)

Πηγή: Sport-fm.gr