Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, για να αντικαταστήσει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έχει ανακοινώσει τον Γιόσιπ Μίσιτς για ενάμισι χρόνο, ενώ ανανέωσε και το συμβόλαιο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μέχρι το καλοκαίρι του 2022…

Γενικώς, στον «δικέφαλο» του Βορρά υπάρχει κινητικότητα.  Στο περιθώριο της πρώτης μεταγραφής την τρέχουσα περίοδο,  ο Γιώργος Σαββίδης κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα του κόσμου μέσω Instagram, όσον αφορά τις όποιες προσθήκες γίνουν στο ρόστερ.

«Μην περιμένετε κάποιο μεγάλο όνομα. Φτάνει με τα μεγάλα ονόματα…», ήταν χαρακτηριστικά η απάντηση του, με τον ΠΑΟΚ να έχει στραφεί σε περιπτώσεις παικτών μικρότερης ηλικίας, ώστε να επενδύσει σε αυτούς με φόντο το μέλλον. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Πολωνός φορ, Κάρολ Σβιντέρσκι.

Πάντως, στην Τούμπα δεν ασχολούνται μόνο με αυτούς που θα έρθουν, αλλά και με αυτούς που θα μείνουν. Και αυτοί που το συμβόλαιό τους λήγει το προσεχές καλοκαίρι, είναι πολλοί. Ένας από αυτούς είναι και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να προσφέρει πλέον στον Ολλανδό διετές κλειστό συμβόλαιο. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν θα έβαζε την υπογραφή του σε συμφωνία για 1-1 σεζόν, με το ετήσιο ποσό να είναι κοντά στις σημερινές απολαβές του 30χρονου ποδοσφαιριστή, λίγο πάνω από τις 700.000 ευρώ.

Ο μάνατζερ του Μπίσεσβαρ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις.

Σε εκκρεμότητα παραμένουν, επίσης, οι ανανεώσεις των Χοσέ Κρέσπο και Φερνάντο Βαρέλα, που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα, με την περίπτωση του δεύτερου να μοιάζει πιο δύσκολη από εκείνη του Ισπανού.