Απαλλάσσεται από το 50% των χρεών η ΠΑΕ Ηρακλής

Τι αναφέρει η ΕΠΟ για τις αλλαγές στο άρθρο 45


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
6:41
28/12/2018
Απαλλάσσεται από το 50% των χρεών η ΠΑΕ Ηρακλής
5
loading

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε τις αλλαγές στο άρθρο 45, με την οποία κάθε ΠΑΕ που ιδρύεται με την ίδια ή ανάλογη επωνυμία και ίδιο ή παρόμοιο σήμα και χρώματα, ευθύνεται για το 50% των ποδοσφαιρικών χρεών.

Αναλυτικά:

«Σε συμφωνία με το Παράρτημα I, άρθρα 4,5 του ΚΑΠ και το άρθρο 45 του Κανονισμού Αδειοδότησης κάθε νέα Π.Α.Ε. που ιδρύεται (με την ίδια ή ανάλογη επωνυμία και το ίδιο ή ανάλογο σήμα και χρώματα) ευθύνεται για τις ποδοσφαιρικές οφειλές σε ποσοστό 50% αυτών, αλληλεγγύως και εις ολόκληρον με την Π.Α.Ε. που υποβιβάστηκε και έχει τεθεί σε εκκαθάριση.

Βάσει των παραπάνω ορίζεται ως καταληκτική ημερομηνία για την γνωστοποίηση τους η 21η Ιανουαρίου 2019. Καλούνται οι πιστωτές της προηγούμενης εταιρείας να γνωστοποιήσουν τις υφιστάμενες οφειλές προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά (τελεσίδικες αποφάσεις δικαιοδοτικών οργάνων, συμφωνίες διακανονισμού/εκχώρησης, κατασχέσεις εις χείρας τρίτων, εντολές πληρωμής κλπ)».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar ΡΕ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΝ ΑΡΗ

  ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΘΡΥΝΟ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ 50\'/, ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ !!!

 2. avatar error 404

  Γιατί ρε ξεφτίλες εμένα μου χαρίζετε χρέη αν αλλάξω επωνυμία ... ΩΞΩωωωω !!!

 3. avatar Thanos did good

  50% μείωση οπαδών για να αναπνεύσει η ανθρωπότητα

 4. avatar petmath

  ρε δεν εχουμε να φαμε και σεις χαριζετε λεφτα;;;;;;;;;; ουστ ρεεεεεε!!!!!!!

 5. avatar Στελιος34

  Αντε Ηρακλαρα.Παμε παλι δυνατα να διπλασιασουμε το χρεος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει