Παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής ο Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός φορ της Νάπολι δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Κιέβο Βερόνα λόγω μυϊκής κόπωσης, αλλά ο προπονητής του, Βάλτερ Ματζάρι, μελετά το ενδεχόμενο να τον προφυλάξει και στο ματς του Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα. Πολλά θα κριθούν το απόγευμα της Δευτέρας, όταν και θα γίνουν τα τελικά τεστ.

Οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις αναγκάζουν πολλούς ποδοσφαιριστές σε «υποχρεωτική» ξεκούραση, αφού οι προπονητές τους κρίνουν απαραίτητο να τους δώσουν κάποιες «ανάσες» προκειμένου να τους έχουν σε καλή κατάσταση στα κρίσιμα παιχνίδια. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Έντινσον Καβάνι, που στο ματς με την Κιέβο Βερόνα έμεινε εκτός αποστολής, λόγω ενός ελαφρού μυϊκού τραυματισμού, αν και οι γιατροί θεωρούσαν πως ήταν σε θέση να αγωνιστεί, έστω και για ένα ημίχρονο.

Ο Βάλτερ Ματζάρι γνωρίζει πως ο ποδοσφαιριστής του είναι αρκετά καταπονημένος από τα συνεχή παιχνίδια και τα υπερατλαντικά ταξίδια για τους αγώνες της εθνικής του και μελετά το ενδεχόμενο να του δώσει «άδεια» σε ένα ακόμα ματς, αυτό με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Με τον τρόπο αυτό ο Καβάνι θα ξεκουράσει το πόδι του και θα μπορέσει να αναρρώσει χωρίς να ρισκάρει κάποια υποτροπή.

Ο Καβάνι από την πλευρά του επιθυμεί να αγωνιστεί και να βοηθήσει τη Νάπολι στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτό, ωστόσο, θα κριθεί το απόγευμα της Δευτέρας, μετά τα τεστ στα οποία θα υποβληθεί ο παίκτης.

Οι εκτιμήσεις που γίνονται, πάντως, κάνουν λόγο για νέα απουσία του Ουρουγουανού, αφού ο Ματζάρι προτιμά να τον χάσει σε ένα ματς, από το να ρισκάρει να τον χάσει για πολύ περισσότερα.

Πηγή: sport-fm.gr