Η ανάγκη για νίκες και επιβεβαίωση, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από τον όμιλο του Champions League, όριζε ότι αυτό το διπλό δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνει. Ωστόσο, η Ιντερ φανέρωσε στην έδρα της ουραγού όλες τις παθογένειές της και αποχώρησε από τη Βερόνα, βλέποντας την Κιέβο να της κλέβει στο 91 το τρίποντο με το τελικό 1-1.

Ο Πέρισιτς με ωραίο πλασέ είχε δώσει προβάδισμα στους Νερατζούρι (39′). Στη συνέχεια η ομάδα του πέταξε στα σκουπίδια τις σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησε, ώσπου στις καθυστερήσεις ο 39χρονος Πελισιέρ τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Χαντάνοβιτς, για να αφήσει την Ιντερ με μία επιτυχία σε τέσσερις αγωνιστικές. Οσο για την Κιέβο, αυτή ήταν η έκτη σερί ισοπαλία και ενώ οι τέσσερις είναι με τον Ντι Κάρλο στον πάγκο της, δείχνοντας ότι το… παλεύει.

Κιέβο (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Ντεπάολι, Μπάνι, Ροσετίνι, Μπάρμπα, Κιγίνε (46′ Γιαροζίνσκι), Ριγκόνι, Χέτεμαϊ, Τζακερίνι (77′ Μπίρσα), Μετζορίνι (61′ Στεπίνσκι), Πελισιέρ

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Βρσάλικο, Σκρίνιαρ, Ντ’ Αμπρόζιο, Ζοάο Μάριο (81′ Μπόρχα Βαλέρο), Μπρόζοβιτς Ναϊνγκολάν (67′ Βιτσίνο), Πολιτάνο (75′ Μαρτίνες), Πέρισιτς, Ικάρντι.

Πηγή: gazzetta.gr