Ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν κρύβει πως θα ήθελε να παίξει βασικός στην επιστροφή του στη Γαλλία, αλλά ξεκαθαρίζει πως σέβεται απόλυτα την απόφαση του Λεονάρντο Ζαρντίμ να μην τον βάλει στην ενδεκάδα στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μονπελιέ.

«Ήθελα να παίξω βασικός στην επιστροφή μου στη Γαλλία, αλλά είναι απόφαση του προπονητή και πρέπει να τη σεβαστώ. Είμαι, πάντως, ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, ειδικά από τη στιγμή που έκανα την ασίστ στο γκολ με το οποίο πήραμε τη νίκη», δήλωσε στον Τύπο της Αλγερίας.

Παράλληλα επανέλαβε πως είναι διαθέσιμος για την εθνική Αλγερίας εν όψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, παρότι έχει πολύ καιρό να κληθεί. «Είμαι στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού. Η Αλγερία είναι η πατρίδα μου και την αγαπώ. Είμαι πάντα έτοιμος να υπερασπιστώ τα χρώματά της. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν στην εθνική ομάδα και η επιστροφή μου σε αυτή είναι στο χέρι του προπονητή. Η κλήρωση για την τελική φάση ήταν δύσκολη, αλλά η ομάδα μας δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και ο κ. Χαλίλοτζιτς έχει κάνει καλή δουλειά».

Πηγή: Sport-fm.gr