Πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ είναι η Ίντερ, σύμφωνα με όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, καθώς χρειάστηκε να παλέψουν για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Πριν το ματς κόντρα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, ο Αντρέα Στραματσόνι τόνιζε τη δυσκολία του αγώνα, καθώς οι Σέρβοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της χώρας τους. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, που βρήκε την Ίντερ νικήτρια με 1-0, ο νεαρός τεχνικός επανέλαβε πως οι Σέρβοι τον δικαίωσαν απόλυτα.

«Το είχα πει πως η Παρτιζάν είναι καλή ομάδα. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε πολύ από την κυκλοφορία της μπάλας των αντιπάλων μας, αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα. Κάναμε αρκετές ευκαιρίες και τελικά δικαιωθήκαμε στο τέλος, αφού πρώτα ο Χαντάνοβιτς έδειξε γιατί είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του κόσμου. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου, γιατί πάλεψαν μέχρι το σφύριγμα της λήξης, δείχνοντας πως πιστεύουν στη νίκη».

Οι Σέρβοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, ενώ εσείς βάλατε το γκολ στα τελευταία λεπτά. Θεωρείτε πως νικήσατε δίκαια; «Η Παρτιζάν απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα της Σερβίας, με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, αλλά αν πάρουμε τη γενική εικόνα του ματς, νομίζω πως η Ίντερ άξιζε τη νίκη. Μην ξεχνάμε τις ευκαιρίες του Κασάνο και του Παλάσιο», ανάφερε ο Στραματσόνι.

Μετά από αυτή τη νίκη η διαφορά από την 3η θέση ανέβηκε στους 6 βαθμούς. Αυτό σημαίνει πρόκριση εξασφαλισμένη; «Δεν έχουμε περάσει ακόμα, αλλά είμαστε πολύ κοντά. Το επόμενο ματς είναι σημαντικό. Αν κερδίσει η Παρτιζάν ξαναμπαίνει στο παιχνίδι της 2ης θέσης. Αν κερδίσουμε εμείς, προκριθήκαμε. Είμαστε η Ίντερ και αυτό σημαίνει πως είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στο Βελιγράδι για να νικήσουμε και να τελειώσουμε με την υπόθεση πρόκριση, όσο δύσκολη κι αν είναι η έδρα τους», απάντησε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Πηγή: sport-fm.gr