Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ο άνθρωπος που «παίζει» ψηλά στις αθλητικές στήλες των ρουμάνικων ΜΜΕ, καθώς τα ρεκόρ του στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν περνούν απαρατήρητα από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

Εκτός από το γεγονός ότι έγινε ο προπονητής του «δικεφάλου» που έφτασε τις 50 νίκες σε 69 παιχνίδια στον πάγκο του, ξεπερνώντας τον Λες Σάνον, που είχε καταφέρει κάτι αντίστοιχο σε 70 ματς, τα Μέσα της Ρουμανίας φιλοξενούν και συνέντευξή του, στην οποία αποκαλύπτει τι θα ήθελε για το 2019. Η επιθυμία του, ξεκάθαρη: το νταμπλ.

«Στις 24 του Δεκέμβρη, θα είμαι στο Βουκουρέστι. Θέλω πάρα πολύ να δω και πάλι τη γυναίκα μου και να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Θα δω και τα κατοικίδια μου, έχω πολλά, τα αγαπώ και τα φροντίζω. Όταν ήμουν παιδί, τις περισσότερες φορές ο πατέρας μου, ήταν αυτός που… ντυνόταν Άγιος Βασίλης.

Φέτος, θα κάνω αλλαγή χρόνου στη… δουλειά. Στις 30 Δεκεμβρίου επιστρέφουμε στο γήπεδο. Το ίδιο και στις 31. Την πρώτη μέρα του χρόνου έχουμε ρεπό και θα επιστρέψουμε στις 2 Ιανουαρίου. Νομίζω, ότι φέτος θα κάνω αλλαγή χρόνου μαζί με το επιτελείο μου και την ομάδα», είπε αρχικά ο Λουτσέσκου.

Για να προσθέσει: «Τι θα ευχηθώ φέτος; Το νταμπλ! Μόνο αυτό. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ. Προσπαθώ να μην έχω γούρια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα καταφέρνω… Στο τελευταίο παιχνίδι του Europa League φορούσα καινούργια ρούχα. Πρώτη φορά. Δεν πρόκειται να τα φορέσω ξανά».

Με τον Ρουμάνο τεχνικό να συμπληρώνει: «Γενικά, στο ποδόσφαιρο η αδρεναλίνη είναι έντονη. Πάντα προσπαθείς να βρεις τι έκανες και τι δεν έκανες καλά και τα προσέχεις όλα. Εγώ για παράδειγμα… Έχω κάποια συγκεκριμένα ρούχα για το πρωτάθλημα, που είναι πιο λεπτά. Μπορεί να πεθάνω από το κρύο, αλλά αυτά είναι, θα τα φοράω και στους -2. Τώρα που είναι χειμώνας, έχω κι ένα σκουφί κι ένα κασκόλ που τα φοράω πάντα».