Με τον Σπύρο Φουρλάνο στην ενδεκάδα του θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αποψινή αναμέτρηση με τη Λάτσιο στο ΟΑΚΑ για το Europa League. Ο 19χρονος μέσος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πάρει το χρίσμα από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Φουρλάνος είχε κάνει ντεμπούτο στη Σούπερ Λίγκα στο ματς με τον ΟΦΗ στις 27 Νοεμβρίου του 2011. Φέτος είχε περάσει σαν αλλαγή στο 85ο λεπτό του ματς με τη Μάδεργουελ στη Σκωτία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (0-2).

Κάτω από τα δοκάρια στο αποψινό ματς θα είναι ο Καρνέζης, στα άκρα της άμυνας οι Σεϊταρίδης και Σπυρόπουλος, Πίντο και Βελάσκες θα είναι δίδυμο στόπερ, οι Βιτόλο και Ζέκα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Φουρλάνος θα κινείται μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου, με τους Χριστοδουλόπουλο και Σισοκό στα δύο άκρα και τον Φορναρόλι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαρίνος, Χουχούμης, Μαυρίας, Λαγός, Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ, Πετρόπουλος και Κουίνσι. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει τους Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο και Σο, ενώ οι Δώνης, Μαρινάκης, Κουσίδης, Κοτσόλης και Ταμπάκης έμειναν εκτός αποστολής για λόγους τακτικής.

Όσον αφορά τους οπαδούς, στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι περίπου 20.000 άνθρωποι θα βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της ομάδας τους με τους «λατσιάλι».

Πώς θα αγωνιστούν οι Ιταλοί

Με σύστημα 4-1-4-1 θα αγωνιστεί η Λάτσιο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Οι Ρωμαίοι είναι μία καλή ομάδα και το τελευταίο διάστημα δείχνει φορμαρισμένη. Ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα τοποθετήσει κάτω από την εστία τον Μπισάρι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σκαλόνι, Σιανί, Μπιάβα και Καβάντα. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λεντέσμα.

Την τετράδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Μάουρι, Ερνάνες, Γκονζάλες και Καντρέβα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Φλοκάρι. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σκαρφάνια, Γκουεριέρι, Ντίας, Ράντου,, Κόνκο, Κάνα, Ονάτσι, Κότζακ, Κλόζε και Ζάρατε. Σημαντική απουσία για τον Βόσνιο τεχνικό θεωρείται αυτή του Φεντερίκο Μαρκέτι, του βασικού τερματοφύλακα.

Ο διαιτητής του αγώνα

Ο Κάρλος Κλος Γκόμεθ από την Ισπανία ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο. Ο Ισπανός είχε «σφυρίξει» και την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με την Οντένσε στη Δανία, η οποία είχε λήξει 1-1.

Πηγή: sport-fm.gr