Την πρόθεσή του να προσπαθήσει να πείσει τον Φραντσέσκο Τότι να ακολουθήσει το δρόμο που «άνοιξε» ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ομολόγησε ο Τόνι Πινιάτα. Ο πρόεδρος της Sydney FC, αν και αναγνώρισε πως αυτό θα είναι δύσκολο, σημείωσε πως θα ήταν πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του Αυστραλιανού ποδοσφαίρου να μεταναστεύσει και ο Τότι στην «Πράσινη Ήπειρο» και να αγωνιστεί στην ομάδα του.

Ήταν να μην γίνει η αρχή. Μετά τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που εξέπληξε τους πάντες και υπέκυψε στο «φλερτ» εξ Αυστραλίας, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Sydney FC, άλλος ένας «αστέρας» του ιταλικού ποδοσφαίρου μπήκε στο «μάτι» του προέδρου της ομάδας από το Σύδνεϋ, Τόνι Πινιάτα. Πρόκειται για τον Φραντσέσκο Τότι.

Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε ο ίδιος ο Πινιάτα, μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Panorama». «Ο Τότι είναι ένας φανταστικός παίκτης που ξεκίνησε εκπληκτικά τη χρονιά. Ξέρω πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρόμα, αλλά εμείς έχουμε την βούληση να προσπαθήσουμε να τον πείσουμε να έρθει κοντά στον Αλεσάντρο. Όχι αμέσως, αλλά σε ένα κοντινό μέλλον», είπε αποφασισμένος ο Πινιάτα.

Για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο πρόεδρος της Σύδνεϋ είχε μόνο καλά λόγια. «Ο Άλεξ είναι εξαιρετικός παίκτης και ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Είναι μια σπουδαία προσωπικότητα που μπορεί να προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο της Αυστραλίας».

Πηγή: Sport-fm.gr