Για έναν παίκτη που την περασμένη χρονιά πέτυχε 7 γκολ στο πρωτάθλημα, το να έχει σημειώσει μέσα στις έξι πρώτες αγωνιστικές ήδη 3 είναι μεγάλη επιτυχία.

Αν σε αυτά προστεθούν και άλλα 2 που έχει πετύχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε μπορούμε να μιλάμε για «είδηση». Ο Ζερβίνιο, όμως, την πραγματική είδηση μας την δίνει για έναν άλλο λόγο. Για την ευστοχία του, αφού αυτά τα 5 γκολ τα έχει βάλει κάνοντας ισάριθμες προσπάθειες.

Αν ένας μπασκετμπολίστας είχε 100% ευστοχία στις βολές θα εθεωρείτο φαινόμενο. Αν το ίδιο ποσοστό το είχε σε δίποντα, θα μιλούσαμε για ένα «θαύμα».

Για την περίπτωση να είχε το απόλυτο στα τρίποντα δεν αναφερόμαστε καν, αφού θα ήταν αντικείμενο στήλης με μεταφυσικά φαινόμενα.

Ο Ζερβίνιο είναι αποφασισμένος να μας κάνει να αναρωτιόμαστε σε ποια στήλη θα πρέπει να συμπεριληφθεί, σε αυτή με τα αθλητικά θέματα ή σε αυτή με τα μεταφυσικά φαινόμενα. Και αυτό γιατί μέχρι τώρα έχει πετύχει 5 γκολ, 3 στην Πρέμιερ Λιγκ και 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας ευστοχήσει σε κάθε προσπάθεια επιχείρησε!

Ο ιβοριανός επιθετικός της Άρσεναλ έχει σκοράρει δύο φορές στη νίκη της ομάδας του με 6-1 επί της Σαουθάμπτον και άλλη μία στην ήττα με 2-1 από την Τσέλσι, για το πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε ένα τέρμα με τη Μονπελιέ στη νίκη με 2-1 στη Γαλλία και άλλο ένα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης.

Όλα αυτά τα γκολ τα έχει πετύχει κάνοντας όλες κι όλες 5 προσπάθειες. Έχει δηλαδή ποσοστό ευστοχίας 100%!

Πηγή: sport-fm.gr