Οι εμφανίσεις του Ευθύμη Κουλούρη με τη φανέλα του Ατρομήτου και τα γκολ που έχει πετύχει, φαίνεται ότι έκαναν τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να εστιάσει το ενδιαφέρον της στον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

Σύμφωνα με την A’ Bola, η διοίκηση των «λιονταριών» έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ζητώντας να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από αυτήν τη μεταγραφική περίοδο και μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβαν από τον «δικέφαλο» του Βορρά ήταν αρνητική και πως ο μόνος τρόπος για να παραχωρηθεί είναι με μεταγραφή, η οποία θα ανέρχεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, η πορτογαλική εφημερίδα αναφέρει ότι είναι αρκετά πιθανό η Σπόρτινγκ να επανέλθει με επίσημη πρόταση που θα περιλαμβάνει δανεισμό του Κουλούρη ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Όλα αυτά δείχνουν ότι το επόμενο διάστημα θα παιχτούν νέα επεισόδια που θα αφορούν το θέμα, ενώ μένει να φανεί πώς θα καλύψει το κενό ο Ατρόμητος, εάν κάποιο από τα παραπάνω σενάρια γίνει πραγματικότητα.