Έπειτα από μεγάλο διάστημα που ήταν «εξαφανισμένος», έχοντας κόψει κάθε επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο, στέλνοντας SMS στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Live Sport», ο Έλληνας επιχειρηματίας ζήτησε από τον Ταϊλανδό να βάλει 3 εκατ. ευρώ μέχρι το τέλος του χρόνου, το ποσό που απαιτείται ώστε να καλυφθούν οι υποχρεώσεις που έχει η εταιρεία. Τελικά, αυτήν τη φορά έλαβε και απάντηση.

Ο Πιεμπονγκσάντ φέρεται να ενημέρωσε τον Αλαφούζο για τα προβλήματα που ανέκυψαν στη Μουσκρόν, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο Βέλγιο, αλλά τόνισε πως αυτά θα λυθούν. Επιπλέον, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, αναφέρθηκε και στην ανάμειξη του Βίκτωρα Ρέστη στην Pan Asia. «Μιλάω με τον Ρέστη για να τακτοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στον Παναθηναϊκό», ανέφερε το εν λόγω SMS.

Πάντως, ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» δεν μοιάζει να γέμισε αισιοδοξία από αυτήν την εξέλιξη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όμως δεν σκοπεύει να αλλάξει τακτική προς το παρόν και θα τοποθετηθεί δημόσια μόνο όταν ολοκληρωθεί η ιστορία.